Hvalpenes stamtavle

Vi er medlem af Dansk Kennel klub, Dansk Retriever klub, har et registreret kennelmærke " Kennel Moukjærs " og har DKK´s opdrætteruddannelse.

Når vores hvalpe flytter hjemmefra har de følgende med:

Dansk Kennel Klub STAMBOG

Registrering i Dansk Hunderegister

Chipmærkning

3 x ormekure

Vaccination 

Sundhedsattest fra dyrlægen

Købsaftale - Dansk Kennel Klub

Foder til de første dage

samt en god sund opvækst...

Ring 30 34 90 00 eller skriv til morten.mousten@mail.dk

for mere info...

G-kuldet 2024


Hvalpe planer 

Vi forventer at parre Moukjærs Elma i hendes næste løbetid,       som vi forventer vil blive ca. Januar/Februar 2024

Vi glæder os rigtig meget til at vores super dejlige Moukjærs Elma kommer på date med legendariske DKBRCH DKWTCH NOJCH SEJCH NORDJCH Moukjærs Aiko til vores kommende G-kuld. Vi har overvejet det meget længe det helt ultimative perfekte match til vores næste kuld, da vi skal selv beholde hvalp fra kuldet som vi skal bruge til markprøver, jagter og familiehygge. 

Vi forventer os rigtig meget af denne kombination. Begge forældre har opnået gode resultater på markprøver, og vigtigst af alt har de begge et fantastisk godt velafbalanceret sind. Kombinationen af forældre og sundhedsstatus er godkendt af Dansk Kennel Klub. Begge forældre har den attraktive hoftestatus HD-A og albuestatus AD-0. Hvalpene fra dette kuld vil ikke kunne udvikle PRA1-PRA2-prcd/PRA.

Begge forældre er yderst talentfulde jagt og markprøvehunde. Moukjærs Aiko er kendt for at være blandt de allerbedste i racen, og er helt særlig ved at have opnået 5 Championater, med "Nordisk Jagt Championat" som det allerstørste. Det er under en håndfuld Golden Retrievere som i historien har opnået dette prestigefyldte championat. Udover at være talentfulde brugshunde, så er begge forældre særligt kendetegnet ved at være ekstremt hygge familiehunde. De elsker at være midtpunkt, og stortrives med deres rolige sind i familien. 


 Ring 30 34 90 00 eller skriv til

 morten.mousten@mail.dk  for mere info...