Hvem er vi...

Erfaren hundefamilie

Vi er en familie på 2 voksne og 2 piger på 12 og 14 år, som bor på en rigtig hyggelig og idylisk landejendom tæt på Hadsund ved Mariagerfjord. Vi elsker at arbejde med dyr, som fylder hele vores hverdag. Vi har 10 Dansk Varmblodsheste på vores gård, hvor vi selv har avlet de fleste af dem. Vi har også en lille hyggelig hundepension, som vi nyder i fulde drag at arbejde med hver dag.

Vi har haft hunde næsten hele vores liv, og meget hurtigt blev det klart at det var GOLDEN RETRIEVER som trak vores kærlighed. En race som har det hele. Det er vigtigt for os at vores hunde kan være en del af vores familieliv med bl.a. helt små børn, som tit er lidt udfordrende. Vores hunde skal helst også kunne begå sig socialt med mange andre hunde, da vi jo har Hundepension, som byder på mange daglige legekammerater. Sidst og ikke mindst skal de være gode BRUGSHUNDE, som elsker at arbejde på bl.a. Markprøver, Workingstests samt diverse jagter.

Vi lægger stor vægt på i vores avlsarbejde, at udvælge rigtige gode jagtlinier, som viser at de elsker at arbejde og har opnået gode præmieringer, og vigtigst af alt har det rigtige sind.

Vi forsøger at forberede vores hvalpe så godt som muligt på de udfordringer de vil møde i livet. Afprøver forskellige ting, vænner dem til små børn, mærkelige lyde, køreture, strandbesøg, vildtbehandling, samt mange andre ting.

Vi har det FCI registrerede kennelmærke " Kennel MOUKJÆRS " Vi er bla. uddannet på Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse. Morten bruger det meste af hans fritid i løbet af året på ca. 30-40 markprøver i Norge, Sverige og Danmark. Jagtsæsonen bruges på A-prøver rundt omkring i landet, samt utallige opsamlinger på større jagtkonsortier. 

Kennel Moukjærs

v/ Morten Mousten

Hobrovej 26

DK-9560 Hadsund

Tlf. nr. +45  30 34 90 00

E-mail:     morten.mousten@mail.dk